Tijdelijk verminderde spreekuur mogelijkheden in de maanden april en mei 2024

Gepubliceerd op 4 april 2024 om 16:03

In de maanden april en mei 2024 hebben meerdere huisartsen in onze praktijk vakantie. Als één van de weinige huisartsenpraktijken in Nederland kiezen wij ervoor om in vakantieperiodes niet dicht te gaan maar geopend te blijven. Wij vinden het namelijk belangrijk om u van continue zorg te blijven voorzien.

 

Het gevolg is wel dat er in deze periode minder huisartsen op de praktijk aanwezig zijn dan dat u gewend bent. Er zijn dus ook minder spreekuurplekken beschikbaar. Het kan ook zijn dat uw eigen huisarts afwezig is gedurende deze periode. En dat u niet gelijk terecht kunt maar meerdere dagen moet wachten op een spreekuurplek voor reguliere klachten. Dit geldt niet voor spoedeisende klachten, er blijven voldoende plekken aanwezig om deze patiënten dezelfde dag van zorg te kunnen voorzien. De assistente zal dus goed moeten inschatten op basis van uw klachten, dus uw medewerking hierin is heel belangrijk. 

 

De praktijk is in deze periode telefonisch gewoon goed bereikbaar. Er zijn voldoende assistenten aanwezig om alle telefoontjes te beantwoorden. Waar nodig beslist de assistente evt. in samenspraak met de huisarts, welke patiënt, wanneer gezien moet worden.

 

We danken u voor uw begrip.

 

Met vriendelijke groet namens het hele team,

 

Dhr. S. Petronia, huisarts en praktijkhouder