Bereikbaarheid

 

De praktijk is voor spoedeisende en/of levensbedreigende situaties elke werkdag (telefonisch) bereikbaar tussen 8:00 -17:00 uur.

 

Voor het maken van afspraken en het stellen van reguliere vragen zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08:00- 10:00 en 13:30-15:30 uur.   Daarnaast kunt u 24/7 een terugbelverzoek achterlaten. De terugbelverzoeken die voor 15.30u zijn achtergelaten worden dezelfde werkdag nog teruggebeld. Na 2 werkdagen nog niet teruggebeld? Bel dan opnieuw, er is waarschijnlijk iets mis gegaan.  Let op: laat geen terugbelverzoek achter als er sprake is van een spoedeisende situatie! 

 

Wij willen u er op wijzen dat al onze telefoongesprekken worden opgenomen voor training- en kwaliteitsdoeleinden.

 

Onze doktersassistenten werken onder supervisie van de huisarts. Om een beter beeld te krijgen van uw situatie zullen zij, bij het maken van een afspraak, vragen naar de reden van uw komst. En waar nodig nog extra vragen stellen. Dit doen zij op verzoek van de huisarts met als doel u van de beste zorg te voorzien.  De doktersassistenten zijn extra geschoold hiervoor en hebben, net als de huisarts, een geheimhoudingsplicht. U wordt vriendelijk verzocht hieraan mee te werken. 

 

Wij willen u vriendelijk vragen om bij voorkeur naar ons te bellen voor het maken van een afspraak of het opvragen van uitslagen in plaats van naar balie te komen.